Uvjeti prodaje

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala telefonskim putem ili kupnjom na našoj lokaciji tvrtke Restoran Oroz.

Cijene na web stranici su izražene u HRK sa PDV-om.

Istaknute cijene sadržavaju akcijski popust. U slučaju promjene cijena sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi predračuna. Valjanost predračuna je 5 dana.

Kupcem se smatra svaka osoba koja telefonskim putem naruči barem jedan proizvod i da pri tome daje tražene osobne podatke.

NAČINI PLAĆANJA:

  • Jednokratno, na našoj lokaciji
    • - Karticom tekućeg ili transakcijskog računa (Maestro) - sve banke, Kreditnim karticama: MasterCard, Maestro, Visa putem našeg POS uređaja
    • - Gotovinom
  • Jednokratno, pouzećem (po primitku pošiljke dostavljaču na ruke)
    • - Gotovinom

1. Plaćanje na našoj lokaciji

U našem objektu možete direktno naručiti i platiti vašu narudžbu. Plaćanje se vrši u gotovini ili karticom. Moguće je osobno preuzimanje na našoj lokaciji u slučaju da kupac narudžbu prethodno obavi telefonski i najavi da će sam doći po nju.

2. Plaćanje po primitku pošiljke:

Plaćanje pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom dostave na navedenu adresu dostavljaču, tek kada roba stigne na Vašu adresu. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našoj lokaciji. Plaćanje pouzećem se vrši u gotovini dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

NARUČIVANJE:

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, o tome će obavijestiti kupca e-mailom i/ili telefonom te dogovoriti novi termin isporuke.

DIREKTIVA 2002/58/EZ EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovdje.

Prihvaćam Uvjete korištenja.
Prihvaćam