Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Osobni podaci su informacije putem kojih se identificirate na našim stranicama. Informacije poput Vašeg imena, prezimena i e-maila koje prikupljamo prilikom stupanja u kontakt putem naše web stranice smatramo strogo povjerljivim informacijama. Prilikom upotrebe ove web stranice povjeravate nam svoje podatke.

Restoran Oroz obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovi osobni podaci uklone iz naše baze podataka. U bilo kojem trenutku svaki korisnik može putem kontakt obrasca ili usmeno zatražiti permanentno brisanje svojih osobnih podataka čime se automatski brišu i svi osobni podaci povezani s njim. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Restorana Oroz i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Na našoj web stranici ne postoji mogućnost registracije korisnika, pretplate na newslettere, kao niti online kupovine i u tom smislu ne prikupljamo ostale osobne podatke, nego samo one koji su navedeni na kontakt obrascu (ime i prezime, e-mail).

DIREKTIVA 2002/58/EZ EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovdje.

Prihvaćam Uvjete korištenja.
Prihvaćam