Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici www.restoran-oroz.hr i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Restorana Oroz.

Restoran Oroz kao pružatelj usluga Internetske stranice www.restoran-oroz.hr pridržava se zakonskih propisa s ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Molimo da krajnji korisnici pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi razumjeli koje informacije Restoran Oroz prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Molimo da krajnji korisnici pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.restoran-oroz.hr internetske stranice.

Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.restoran-oroz.hr.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Restoran Oroz može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu "Izjava o povjerljivosti" na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.restoran-oroz.hr.

Svaki krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Informacije prikupljamo kako bismo pružili bolju uslugu svim svojim korisnicima, a sve dobivene informacije služe nam isključivo u svhu poboljšanja naših usluga.

Prikupljamo informacije na sljedeće načine:

Informacije koje nam dajete

Restoran Oroz prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.restoran-oroz.hr Internetskoj stranici, kao što je slanje povratnih informacija Restoran Oroz može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, e-mail adresa, telefonski broj, OIB te druge s tim povezane informacije. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka krajnjeg korisnika. Ako krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Informacije koje dobivamo na temelju Vaše upotrebe naših usluga

Prikupljamo informacije koje se odnose na uređaj, detalje o načinima na koje ste upotrebljavali našu uslugu, primjerice Vaše upite pretraživanja, vrsti preglednika, jeziku preglednika, datumu i vremenu Vašeg posjeta, Vašu IP adresu, informacije o lokaciji na temelju IP adrese, te GPS lokacije.

Način upotrebe prikupljenih informacija

Podatke koje prikupljamo na svim svojim uslugama upotrebljavamo da bismo pružali, održavali, štitili i poboljšali te usluge, razvijali nove usluge i zaštitili svoje korisnike. Te podatke upotrebljavamo i za pružanje prilagođenog sadržaja, primjerice, za prikaz relevantnijih rezultata pretraživanja.

Tražit ćemo Vaš pristanak prije korištenja informacija u svrhe koje nisu navedene u ovim Pravilima o privatnosti.

Transparentnost i mogućnost izbora

Sami odredite koje će se vrste podataka spremati na Vaš račun kada upotrebljavate usluge tvrtke Restoran Oroz, primjerice favorite od kojih želite dobivati redovite obavijesti. Možete odrediti i to hoće li se određena aktivnost spremati u kolačić ili sličnu tehnologiju na Vašem uređaju.

INFORMACIJE KOJE DIJELIMO

Ne dijelimo osobne podatke s tvrtkama, organizacijama i pojedincima izvan tvrtke Restoran Oroz, osim u sljedećim okolnostima:

Uz Vaš pristanak

Dijelit ćemo osobne informacije s tvrtkama, organizacijama ili pojedincima izvan tvrtke Restoran Oroz ako za to imamo pristanak. Zahtijevamo Vaše dopuštenje za mogućnost dijeljenja osobnih podataka.

Za vanjsku obradu

Osobne informacije pružamo pouzdanim tvrtkama ili osobama kako bi ih za nas obradile na temelju naših uputa i u skladu s našim Pravilima o privatnosti i svim ostalim odgovarajućim mjerama o povjerljivosti i sigurnosti.

Iz pravnih razloga

Osobne informacije dijelit ćemo s tvrtkama, organizacijama ili pojedincima izvan tvrtke Restoran Oroz ako u dobroj vjeri smatramo da je pristup, upotreba, čuvanje ili otkrivanje informacija opravdano potrebno za sljedeće:

  • ispunjavanje primjenjivog zakona, pravilnika.
  • provođenje primjenjivih Uvjeta pružanja usluga, uključujući istragu potencijalnih kršenja.
  • otkrivanje, sprečavanje ili drugu vrstu rješavanja prevara i sigurnosnih ili tehničkih poteškoća.
  • zaštitu od kršenja prava, vlasništva ili sigurnosti tvrtke Restoran Oroz, naših korisnika
  • ili javnosti kao što to nalaže ili dopušta zakon.

Možemo dijeliti podatke koji ne otkrivaju identitet javno i sa svojim partnerima, primjerice, izdavačima, oglašavačima i povezanim web-lokacijama. Na primjer, možemo javno dijeliti informacije kako bismo prikazali trendove o općem načinu upotrebe naših usluga.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA U REKLAMNE I MARKETINŠKE SVRHE

Ako dajete pristanak za korištenje Vaših osobnih podataka u reklamne ili marketinške svrhe, Vaši osobni podaci bit će pohranjeni i kontinuirano korišteni u takve svrhe, npr. za slanje newslettera, uzorke proizvoda, sudjelovanje u natjecanjima ili nagradnim igrama, sve putem e-maila ili pošte ili bilo kojeg drugog komunikacijskog kanala na koji ste pristali. Možemo koristiti Vaše podatke za stvaranje i održavanje korisničkog profila kojim Vam želimo pružiti individualno primanje reklamnih i promotivnih materijala. Vaše podatke ćemo po potrebi koristiti za analizu i poboljšanje učinkovitosti naših internetskih usluga, za oglašavanje, marketing, istraživanje tržišta i prodaju.

GOOGLE ANALYTICS

Ova internetska stranica koristi Google Analytics, uslugu internetske analize tvrtke Google Inc ("Google"). Google Analytics koristi specifični oblik "kolačića", tj. tekstualnu datoteku koja je pohranjena na Vašem računalu i omogućuje analizu Vašeg korištenja internetske stranice.

Google koristi ove informacije u naše ime za analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice, u svrhu sastavljanja izvješća o internetskoj aktivnosti i pružanja dodatnih usluga vezanih uz korištenje internetskih stranica i interneta operateru web stranice. IP adresa koju Vaš preglednik prenosi Google Analytics-u nije konsolidirana s drugim podacima Googlea. Odgovarajućim postavkama na softveru Vašeg preglednika možete spriječiti pohranu kolačića.

Koristimo Google Analytics i za analizu podataka iz AdWords i bilo kakvih kolačića iz "DoubleClick" u statističke svrhe.

AŽURIRANJE I IZMJENE

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži tvrtka Restoran Oroz Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka na način da se prijavi na web stranicu www.restoran-oroz.hr ili slanjem e-mail poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U toj e-mail poruci krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti ili izmjeniti.

SIGURNOST PODATAKA

Zaštitu podataka tvrtka Restoran Oroz uzima ozbiljno i poduzimamo mjere opreza kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Restoran Oroz provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s www.restoran-oroz.hr Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

OSOBNI PODACI DJECE

Svjesno ne prikupljamo osobne podatke o osobama mlađim od 18 godina. Kao roditelj ili zakonski skrbnik nemojte dopustite djeci da bez vašeg dopuštenja daju osobne podatke.

Maloljetnici mlađi od 14 godina ne smiju koristiti www.restoran-oroz.hr Internetsku stranicu. Restoran Oroz ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14 godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14 godina.

DIREKTIVA 2002/58/EZ EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovdje.

Prihvaćam Uvjete korištenja.
Prihvaćam